tirsdag den 14. december 2010

14.12 Cabilao island
Det var lidt af en fly tur, efter vi var 1,5 time forsinkede i Kastrup, så skuldes det løbes stærkt for at nå næste fly i istanbuld, og det kom også for sent af sted, og landet for sent, og igen meget travlt i Hong kong, men lavpris selskabet kunde godt flyve til tiden.
Der efter skulde min tålmodighed virkelige på prøve, først i gemmen Manila i taxa, jeg kunde ha gået hurtigere, men det var det sku for varmt til, Endelig i en helt ny lufthavn, men en kø på 50 meter bare for at komme ind i terminalen, sår så at stå i en kø de ”kun” 20 meter for at komme af med kufferten, og det samme men lufthavns skakten og igen en ny kø ved sikkerheds kontrollen, så selv vi kom i rigtig god, var der ikke meget tid til overs.
Men efter vi komme til Bohol, sker der noget, det heler, er grønt og meget frodigt, vi skal dog vider til en meget lille ø der heder Cabilao island en lille ø på kun 8Km², så i taxa af små og hullede veje i 1 times tid, og så men en båd. Hvis man kan kalde det. Det var noget der kunde flyde, og havde en larmede motor.
Det er en fedt ressort vi er på, og jeg forventer jeg starter på at dykke i morgen.
Slut for nu

Ingen kommentarer: